Accessories

>
>
Accessories

  Accessories

  Når den store dag oprinder, er der selvfølgelig en hel del andet end brudekjolen, som er afgørende for dig som brud – heriblandt accessories, som er med til at give dig det helt rigtige look.

  Legance har et stort udvalg af accessories, fx diademer og hårpynt i de smukkeste og mest eksklusive materialer. Det er finish og elegance, som gør, at du lige får det der ekstra pift, og som sætter prikken over i’et – for som brud skal prikken over i’et være der.

  Vores diademer, smykker og hårpynt er alle belagt med rhodium og Swarovski rhinsten. På alle disse produkter giver Legance 2 års garanti.

  Rhodium-belægning på smykker har en helt særlig funktion. Bl.a. får det smykkerne til at ligne hvidguld, det forlænger smykkets levetid, giver ekstra beskyttelse og kvalitet.

  Start typing and press Enter to search

  Indkøbskurv

  Subtotal: DKK 1.195,00

  Se kurvKasse

  Vip-booking

  Med få steps kan du bestille din booking online

  Hos Le Gance ønsker vi at gøre din dag til den bedste, og det gør vi bl.a. via kundeservice. Derfor har vi VIP-booking til dig, der vil ha’ en ekstra god service fra os. I stedet for at du kommer ind til os i vores showroom, kommer vi ud til dig og får en snak om dine ønsker og behov for din kjole. Måske skal du til en stor fest, hvor alt skal spille, eller måske er du så heldig at skulle giftes og skal ha’ den helt perfekte brudekjole.

  Loading...