HAUTE COUTURE

Festkjoler og gallakjoler

Den perfekte kjole er skræddersyet

Skal du til en stor begivenhed?

Og skal du bruge den perfekte kjole?

Så kan vi tilbyde dig en unik og smuk kjole til den begivenheden du til, der er skræddersyet specielt til dig. Et design, ingen andre end du har, og som passer lige til dit budget, størrelse og ønsker. Vi tilbyder dig alle designs, former og materialer samt smukke broderier mm. Vi sætter en stor ære i at skræddersy din kjole af de fineste materialer og hos de bedste skræddere. Tryghed og kvalitet er nøgleord hos os, og vi følger dig fra den første kontakt, til fitting af kjolen og til alt sidder og er, præcis som det skal være. Det gør vi, fordi en kjole ikke bare er en kjole.

Blødt fald

A-Form

Prinsesse

Havfrue

Ærmer

Korte

Festkjoler og gallakjoler

Finder du ikke noget der falder for dine ønsker?

Og har du særlige ønsker og inspirations billeder du vil dele med os? Så er du mere end velkommen til at sende os en forspørgsel via online formuler med vores få steps. Vi svarer inden for 24 timer!

Hos Le Gance laver vi kjoler efter dine drømme, så du skal aldrig være bleg for at stille krav og fortælle os om alle dine ønsker. Det er kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad vores dygtige designere og skræddere kan lave.

Start typing and press Enter to search

Indkøbskurv

Ingen varer i kurven.

Showroom

Med få steps kan du bestille din booking online

Loading...

Vip-booking

Med få steps kan du bestille din booking online

Hos Le Gance ønsker vi at gøre din dag til den bedste, og det gør vi bl.a. via kundeservice. Derfor har vi VIP-booking til dig, der vil ha’ en ekstra god service fra os. I stedet for at du kommer ind til os i vores showroom, kommer vi ud til dig og får en snak om dine ønsker og behov for din kjole. Måske skal du til en stor fest, hvor alt skal spille, eller måske er du så heldig at skulle giftes og skal ha’ den helt perfekte brudekjole.

Loading...