Inspiration

Få inspiration til din unikke og skræddersyet kjole

Vi har samlet en masse inspiration til dig her! Se de flotte kjoler til alle slags lejligheder og budgetter – om du skal giftes, til galla, fest, bryllup eller konfirmeres. Det kan være utroligt svært at vælge, hvad du godt kunne tænke dig, når du skal have skræddersyet en kjole. Mulighederne er mange, og det kræver tit en masse research. Vi har samlet en masse forskellige billeder af skræddersyede brudekjoler, gallakjoler, kjole til bryllup samt nytårskjoler samt forskellige pelse og accessories, som kan give dig en masse inspiration.

Le Gance Community

Få inspiration og del din inspiration med andre fashionistaer. Billeder, idéer, inspiration, netværk.

På denne side har du mulighed for at se andre kunders kjoler samt selv lægge billeder op af din Le Gance-kjole til inspiration for andre. Det er et community, hvor vi sammen kan dele vores egne billeder til inspiration for hinanden.

Le Gance har speciale i at skræddersy brudekjoler, gallakjoler, bryllupskjoler, nytårskjoler osv. – ja, alt inden for eksklusive og elegante kjoler. Vi ved, hvad den perfekte kjole betyder for dig, og derfor synes vi ikke, at nogen skal have en kjole på, som ikke er lavet præcis til dem.

Brudekjoler og gallakjoler inspiration galleri

Her på siden kan du altid følge med i, hvad vi er i gang med. Det kan være events, catwalks, messer og nyheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få det hele sendt direkte til dig her

Start typing and press Enter to search

Indkøbskurv

Ingen varer i kurven.

Showroom

Med få steps kan du bestille din booking online

Loading...

Vip-booking

Med få steps kan du bestille din booking online

Hos Le Gance ønsker vi at gøre din dag til den bedste, og det gør vi bl.a. via kundeservice. Derfor har vi VIP-booking til dig, der vil ha’ en ekstra god service fra os. I stedet for at du kommer ind til os i vores showroom, kommer vi ud til dig og får en snak om dine ønsker og behov for din kjole. Måske skal du til en stor fest, hvor alt skal spille, eller måske er du så heldig at skulle giftes og skal ha’ den helt perfekte brudekjole.

Loading...