Hvem er vi

Le Gance er Danmarks nye fashionbrand, som er specialiseret i skræddersyede kjoler til alverdens begivenheder. Vi sætter en ære i at kunne lave de smukkeste kjoler til vores kunder, og vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet, eksklusivitet eller kundeservice. Hos Le Gance er det dig, der er i fokus, og vores mission er, at du altid går ud ad døren med et smil på læben.

For at følge vores værdier til dørs er vi meget bevidste om, at vi holder, hvad vi lover. Derfor har vi også sørget for at have alle led i processen på plads, før vi gik i luften. Derfor har vi for det første et showroom, hvor du kan booke en tid og møde os personligt, få rådgivning, mærke og se vores stof og materialer og få inspiration fra andre kjoler. 

Derudover har vi eksklusive samarbejder med de dygtigste skræddere i branchen, som syer alle Le Gance-kjoler. Sidst, men bestemt ikke mindst, har vi Danmarks førende skrædderi Strauss med på holdet. De tager sig af al fitting og tilpasning af vores kjoler – fordi en kjole først er helt perfekt, når den er perfekt til dig. Når du får din kjole lavet hos Le Gance, slipper vi dig ikke, før kjolen sidder præcis, som den skal.

Play Video

Vores team har mere end 25 års erfaring i modebranchen og skrædderi, og derfor kan vi yde den bedste service til dig. At bestille en skræddersyet brudekjole, gallakjole, festkjole eller kjole til bryllup er ikke ligesom at købe en kjole i en butik. En skræddersyet kjole er meget mere personlig, og derfor er processen også længere. Det betyder meget for os, at du hele tiden er med i den proces, så du føler dig tryg i vores hænder. Du kan derfor altid få fat på os – uanset hvad det handler om.

Vi arbejder med eksklusive brudekjoler, bryllupskjoler, gallakjoler, nytårskjoler, festkjoler, pelse og accessories, og intet bliver masseproduceret. Du er derfor også altid sikret unikke kjoler, pelse og accessories hos Le Gance, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken kvalitet eller udførsel.

Vi samarbejder med

Kundeanmeldelser

Vi mener, vi er de bedste til at opfylde dine ønsker, og vi følger dig altid helt til dørs – altid.

Følg vores hverdag på Instagram

Start typing and press Enter to search

Indkøbskurv

Ingen varer i kurven.

Showroom

Med få steps kan du bestille din booking online

Loading...

Vip-booking

Med få steps kan du bestille din booking online

Hos Le Gance ønsker vi at gøre din dag til den bedste, og det gør vi bl.a. via kundeservice. Derfor har vi VIP-booking til dig, der vil ha’ en ekstra god service fra os. I stedet for at du kommer ind til os i vores showroom, kommer vi ud til dig og får en snak om dine ønsker og behov for din kjole. Måske skal du til en stor fest, hvor alt skal spille, eller måske er du så heldig at skulle giftes og skal ha’ den helt perfekte brudekjole.

Loading...