Handelsbetingelser for legance.dk

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra www.legance.dk

Online betaling

Legance.dk modtager alle betalingskort Dankort, Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Mastercard Maestro, mobilepay og viabill (Handelsbetingelser for viabill klik her ) IkanoBank. (Handelsbetingelser for IkanoBank klik her)

Der tages ikke gebyr ved betaling af privatkøb på Legance.dk. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Legance.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Dette gælder dog ikke ved køb via viabill (Handelsbetingelser for viabill klik her ) IkanoBank. (Handelsbetingelser for IkanoBank klik her)

Legance.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL-protokol (Secure Socket Layer). Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Betaling sker først, når varen bliver sendt til dig. Du vil også her modtage en mail med en bekræftelse om, at varen er sendt.

Når du har gennemført et køb, afsendes en ordrebekræftelse til den e-mailadresse, som du har angivet i forbindelse med bestillingen. Vær opmærksom på, at denne i visse tilfælde kan opfattes som spam og dermed ryge i dit spamfilter – tjek venligst dette, før du kontakter os ang. manglende ordrebekræftelse.

Alle priser er i danske kroner (DKK). Vi forbeholder os retten til at ændre priserne uden varsel, dog ikke efter et køb er realiseret.

IkanoBank

Rentefri 10 måneder + oprettelse

Lån mellem 2000 kr. og 40.000 kr.
Repræsentativt eksempel: Lånebeløb: 20.000 kr. – Løbetid: 10 md. – Ydelse 2.050 kr./md. – Variabel debitorrente 0 % – ÅOP 5,6 % – Stiftelsesomkostninger 499 kr. – Samlede kreditomkostninger 499 kr. – Samlet beløb til betaling 20.499 kr. – Forudsætter betaling via iBOX. Administrationsgebyr 0 kr. /md. – Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler. Finansiering via Ikano Bank

Rentefri 20 måneder + oprettelse

Lån mellem 2000 kr. og 40.000 kr.
Repræsentativt eksempel: Lånebeløb: 20.000 kr. – Løbetid: 20 md. – Ydelse 1.040 kr./md. – Variabel debitorrente 0 % – ÅOP 4,7 % – Stiftelsesomkostninger 799 kr. – Samlede kreditomkostninger 799 kr. – Samlet beløb til betaling 20.799 kr. – Forudsætter betaling via iBOX. Administrationsgebyr 0 kr. /md. – Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler. Finansiering via Ikano Bank

Fysisk butik/showroom

Ved bestilling af haute couture kjoler eller skræddersyet kjoler i vores fysisk butik/showroom kan Le Gance ApS have krav om delvist eller hele beløbet betalt før ordrebestilling. Der sker efter aftale mellem Le Gance ApS og Kunden.

Levering

På grund af ekstra travlhed, kan der i øjeblikket opleves længere leveringstid (ved standardlevering). Vi beklager ulejligheden. 

  • Standardlevering 50 kr. (Fri fragt ved standardlevering på ordrer over 700 kr. 

RETURNERING

  • Fri returnering i vores Showroom
  • Returnering ved brug af returlabel 50 kr. 

*Levering med Postnord – også lørdag.

*Ordrer modtaget efter kl. 14.00 eller i weekenden/helligdage afsendes efterfølgende hverdag.

GLS (klik her)

Alle varer leveres, så længe lager haves på Legance.dk. Ved bestilling af både lagervarer og varer, som er angivet som en bestillingsvare, forbeholder Legance.dk sig retten til enten at sende ordren delvist eller samlet, når bestillingsvarerne er på lager.

DER TAGES FORBEHOLD FOR TRYKFEJL, LAGERSTYRINGSFEJL OG PRISÆNDRINGER.

Hvis du fortryder dit køb (Fortrydelsesret)

Du har 14 dages gratis retur og ombytning, når du handler hos os. Dette gælder ikke varer, hvor det er angivet, at det er en haute couture kjole eller skræddersyet varer.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, du har valgt (dog ikke transportøren), får den sidste vare i fysisk besiddelse.

Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra, du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får den sidste vare i fysisk besiddelse.

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag.

Denne udvidet returret gælder kun for varer, der ikke er taget i brug. Hvis emballagen er brudt, kan varen ikke returneres.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig besked om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen, medmindre du benytter vores returlabel. Du finder denne, når du opretter din returnering på hjemmesiden

(gælder ikke for Grønland og Færøerne).

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Husk at få en kvittering for indlevering af pakken.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Du mister din fortrydelsesret, hvis:

du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Varer, der er skræddersyet efter eget ønske, kan ikke fortrydes.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din returret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget besked om din beslutning om at fortryde købet.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Returadressen er:

Le Gance ApS

Overgade 55, st.

5000 Odense C

Danmark

VED RETURNERING HENVISES TIL VORES ONLINE RETUR. HAR DU HANDLET PR. EFTERKRAV ELLER DANSKE NETBANK, BEDES DU OPLYSE DIT REG. OG KONTONUMMER, SÅ VIL BELØBET BLIVE TILBAGEFØRT DERTIL.

Persondata ved køb

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Mobiltelefonnummer

E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Le Gance ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Direktøren for Le Gance ApS samt vores Kundeservice- og Finansafdeling har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på www.legance.dk er Ejer.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.legance.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand.

Som kunde hos Le Gance ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Le Gance ApS.

Kreditkortoplysninger krypteres. Vi lagrer ikke dine kreditkortoplysninger. Såfremt du indtaster din e-mailadresse eller dit mobiltelefonnummer, accepterer du, at vi kan kontakte dig per e-mail eller SMS med informationer om din ordre. Bemærk, at du accepterer vores persondatapolitik (“behandling af dine data”), når du benytter denne hjemmeside, herunder vores brug af cookies.

Konkurrencebetingelser

Du kan kun deltage i konkurrencen én gang per trækning. Konkurrencen er ikke købsbetinget. Du er med i lodtrækningen om præmierne, når du deltager i den pågældende konkurrence enten per e-mail eller på Facebook og/eller har svaret rigtigt på spørgsmålene. Ved mistanke om snyd har vi ret til at udelukke deltagere af lodtrækningen.

Hvis du vinder

Vinderne af konkurrencen får direkte besked per e-mail, og navnene offentliggøres på Facebook eller i vores nyhedsbreve. Ved at deltage i konkurrencen accepterer du samtidigt denne offentliggørelse. Vinderne modtager deres præmie i løbet af ca. 14 dage. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.

Øvrige ting

Deltager du i konkurrencen, skal du huske at opgive alle de personlige oplysninger, der er angivet ved konkurrencen, så vi kan sende dig eventuelle præmier. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle tryk- og tastefejl. Vi forbeholder os ret til med øjeblikkelig virkning at ændre gevinsterne i en konkurrence eller helt afbryde konkurrencen.

Ansatte hos os samt beboere af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Gavekort

Brug af gavekort kræver din accept af følgende vilkår og betingelser. Det elektroniske gavekort kan beholdes og udløber efter 3 år. Gavekortets størrelse kan maksimalt udgøre kr. 3.000. Vi tager ikke ansvar for bortkomne, ødelagte, stjålne eller deaktiverede gavekort. Vi forbeholder os retten til at ændre disse regler.

Gavekortet gælder som betaling eller delbetaling, når du handler på vores websites. Beløbet, du handler for, trækkes fra saldoen, og er der et restbeløb, vil det fremgå af din kvittering.

Gavekortet kan ikke veksles til køb af gavekort. Aktuel saldo kan oplyses ved at indtaste gavekortkoden på websitet eller ved at skrive til kundeservice. Hav venligst din gavekortkode parat. Når kortet er opbrugt, udløber det automatisk.

Køb af gavekort bliver ikke inkluderet i den totale købssum og kan derfor ikke benyttes til at opnå rabat ved minimumskøb.

Rabatkoder

Rabatkoder kan både være lavet af Legance ApS eller komme fra eksterne samarbejdspartnere. Virker din rabatkode ikke, kan det skyldes, at du har valgt brands, der er ekskluderet fra koden, eller at koden måske er udløbet. Vores rabatkoder kan ikke bruges sammen med andre rabatkoder.

Køb af gavekort bliver ikke inkluderet i den totale købssum og kan derfor ikke benyttes til at opnå rabat ved minimumskøb. Virker din rabatkode stadig ikke, skal du kontakte os.

Strauss

Som kunde hos Legance ved køb af skræddersyet eller haute couture kjole får du et gavekort på 500 kr. til fitting og tilpasning hos Strauss. Yderligere får du 25 % rabat oveni dit gavekort på 500 kr., som kan benyttes hos alle Strauss’ skrædderier i landet.

Vores samarbejde med Strauss er eksklusivt, og det betyder også, at alle rabatter og gavekort, du får hos Legance, skal bruges sammen med den købte kjole.

Du kan altså ikke anvende rabatten og gavekortet til Strauss til andet end fitting og tilpasning af din Legance-kjole.

Reklamation

Legance.dk kontrollerer alle varer inden afsendelse.

Når du handler på www.legance.dk, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Har du en reklamation? Kontakt kundeservice først!

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid”, efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder, efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Du skal registrere din reklamation på vores hjemmeside under “Returnering”.

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse. Du kan printe en returlabel under ”Returnering” på hjemmesiden.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Vælg derfor en af de årsagskoder, du bliver præsenteret for.

Returadressen er:

Le Gance ApS

Overgade 55, st.

5000 Odense C

Danmark

Andet

Al handel på denne hjemmeside foregår på dansk. Du kan finde informationer om dine tidligere ordrer ved at logge ind på din profil (se øverst på websitet).

Alle kan handle hos os. Du skal dog være fyldt 18 år for at indgå en kreditkøbsaftale.

Når du tegner abonnement/betaler med kreditaftale, skal du indtaste fødselsdato, så vi sikrer, at du er over 18 år.

En aftale kan altid let annulleres af en forældre, hvis det skulle vise sig, at aftalen er blevet indgået af et barn eller ung under 18 år.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice eller på telefon (+45) 70605960. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens vej 35
2500 Valby
Telefon 41 71 50 00

eller læs mere om dine klagemuligheder på: http://www.kfst.dk eller på http://ec.europa.eu

Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du få svar på det meste ved at klikke på kundeservice øverst på denne side. Du er også velkommen til at kontakte vores kundeservice via Kundeservice eller tlf. (+45) 70605960. Vi beder dig have dit ordrenummer klar.

Mandag – fredag: 10:00 – 17:00

Lørdag: 10:00 – 14:00Standardlevering 50 kr. (Fri fragt ved standardlevering på ordrer over 700 kr.

Start typing and press Enter to search

Indkøbskurv

Ingen varer i kurven.

Showroom

Med få steps kan du bestille din booking online

Loading...

Vip-booking

Med få steps kan du bestille din booking online

Hos Le Gance ønsker vi at gøre din dag til den bedste, og det gør vi bl.a. via kundeservice. Derfor har vi VIP-booking til dig, der vil ha’ en ekstra god service fra os. I stedet for at du kommer ind til os i vores showroom, kommer vi ud til dig og får en snak om dine ønsker og behov for din kjole. Måske skal du til en stor fest, hvor alt skal spille, eller måske er du så heldig at skulle giftes og skal ha’ den helt perfekte brudekjole.

Loading...