HAUTE COUTURE

Brudekjoler

Har du endelig fundet din drømmemand?

Og mangler du brudekjole til din store uforglemmelig dag?

Så kan vi tilbyde dig en unik og smuk brudekjole, der er skræddersyet specielt til dig. Et design, ingen andre end du har, og som passer lige til dit budget, størrelse og ønsker. Vi tilbyder dig alle designs, former og materialer samt smukke broderier mm.

Blødt fald

A-Form

Prinsesse

Havfrue

Ærmer

Korte

Finder du ikke noget der falder for dine ønsker?

Og har du særlige ønsker og inspirations billeder du vil dele med os? Så er du mere end velkommen til at sende os en forspørgsel
via online formuler med vores få steps. Vi svarer inden for 24 timer!

Hos Le Gance ved vi, hvor meget den helt rigtige brudekjole betyder på din store dag, og vi ser ikke gennem fingre med dine ønsker.
Vi sætter kvalitet og tryghed højest – for hos Le Gance handler det om dig.

Den perfekte brudekjole kan se ud på mange forskellige måder. Det kommer helt an på dine ønsker for, hvordan du vil se ud, når du går ned ad kirkegulvet, når du står sammen med din kommende mand og indgår nikah eller indgår ægteskab med din elskede på anden vis.

Når du selv føler dig smuk i din kjole, er der ingen tvivl om, at din mand helt sikkert også synes, du er den smukkeste brud nogensinde. Sådan en brudekjole får du hos Le Gance – smuk og dig.

Vi sætter en stor ære i at skræddersy din brudekjole af de fineste materialer og hos de bedste skræddere. Tryghed og kvalitet er nøgleord hos os, og vi følger dig fra den første kontakt, til fitting af kjolen og til alt sidder og er, præcis som det skal være. Det gør vi, fordi en brudekjole ikke bare er en kjole. Det er kjolen til den største dag i dit liv, hvor intet må være overladt til tilfældighederne – især ikke din brudekjole.

Det betyder samtidig, at vi ikke slipper din hånd, før kjolen sidder, som den skal. Derfor har vi lavet et helt ekstraordinært samarbejde med de dygtigste skræddere i Danmark fra Strauss, som sørger for perfekt fitting. På alle kjoler lavet hos Le Gance får du et gavekort til Strauss på 500 kr. samt 25 % rabat på netop fitting af kjolen.

Vi går ikke ind for halve løsninger, så det er vigtigt for os, at du er tryg i processen og i de bedste hænder hele vejen. 

Læs mere om, hvor der ligger et Strauss skrædderi nær dig her

Start typing and press Enter to search

Indkøbskurv

Ingen varer i kurven.

Showroom

Med få steps kan du bestille din booking online

Loading...

Vip-booking

Med få steps kan du bestille din booking online

Hos Le Gance ønsker vi at gøre din dag til den bedste, og det gør vi bl.a. via kundeservice. Derfor har vi VIP-booking til dig, der vil ha’ en ekstra god service fra os. I stedet for at du kommer ind til os i vores showroom, kommer vi ud til dig og får en snak om dine ønsker og behov for din kjole. Måske skal du til en stor fest, hvor alt skal spille, eller måske er du så heldig at skulle giftes og skal ha’ den helt perfekte brudekjole.

Loading...